Vragen? Bel: 0172 - 61 65 62

  • Verkoop, montage en installatie
  • Voor particulier én zakelijk
  • Scherpe prijzen door rechtstreekse import

Zakelijk

Nobel zon-energie biedt u expertise en ervaring op het gebied van schone zonne-energie.

Overweegt u een eigen zonnecelinstallatie? Laat ons u begeleiden in elke fase van het project: van de zorgvuldige planning van de installatie tot controle en onderhoud. Vertrouw ons met een gerust hart uw project toe en laat u overtuigen door onze uitgebreide service.

Bent u voornemens te investeren in duurzame energie in uw bedrijf. Vraag geheel vrijblijvend een scherpe offerte bij ons op.

Advies op maat

Elk dak is verschillend en vraagt om maatwerk. Onze experts geven u graag geheel vrijblijvend een passend advies. Zij kunnen u telefonisch van advies voorzien maar uiteraard ook bij u langs komen om de situatie ter plekke op te nemen. Bij u in het bedrijf zal de expert onmiddellijk bepalen wat voor u de voordeligste oplossing is met een zo hoog mogelijk rendement.

Indien benodigd schakelen wij een constructeur in om de extra dak belasting te berekenen. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagesystemen die een gegarandeerde levensduur van 25 jaar hebben. We werken op dit gebied met verschillende partners samen, al naar gelang de vereisten.

Vakkundige installatie

Het aansluiten van de omvormers op het netwerk laten wij door een gecertificeerde installateur uitvoeren.

Betrouwbare aftersales

Natuurlijk houdt onze betrokkenheid niet op wanneer u uw installatie begint te gebruiken. Speciaal voor onze klanten hebben wij uitgekiende aftersales-oplossingen ontwikkeld. Indien gewenst kunnen wij u een onderhoudscontract aanvullend aanbieden. Bovendien staan wij altijd voor u klaar met deskundig advies over uw installatie en het beheer en het gebruik ervan. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Fiscale voordelen

Buiten dat u de btw kan aftrekken zijn er meerdere fiscale voordelen te behalen waardoor de terugverdientijd wordt verkleind. Bent u ook groter verbruiker < 3x80a dan kunt u gebruik maken van subsidie regelen. Zie hiervoor SDE+ 2014 regeling.